duminică, 17 august 2014

Orlando

Zborul Albuquerque-Orlando a fost cu escala in Atlanta si pentru ca ora in Orlando e cu doua ore inaintea orei din NM, s-a facut dupamasa pana am ajuns. Din pacate a trebuit sa ne despartim de dragul nostru Dodge Journey in Albuquerque si in Orlando am inchiriat alta masina. Cu putine surprize de data asta.

Alegerea a fost tot la fel de "grea", am fost din nou nevoiti :)) sa alegem singuri si cand in fata ta stau vreo 10 masini e greu, al naibii de greu. Prima ne-a facut cu ochiul un Ford, dar n-a vrut sa porneasca :)). Apoi am gasit un VW dar era cam vechi si cum multe mile la bord. Ne-am hotarat la un Crysler, sa fim fideli masinilor americane...nu mai stiu ce model era, un sedan. Insa cand am pornit la drum cu ea, facea un zgomot ciudat si volanul trepida la nici 90 km/h. Ne-am intors si am schimbat-o, fara nicio problema, am luat in Hyundai care s-a comportat bine.

In Orlando aveam sa stam o saptamana. Ca atare alegerea a fost sa inchiriem o casa, un town house. Casa e asta si e excelenta. Un singur inconvenient, pentru noi cu urechile sensibile, dormitorul mare e la strada, noi n-am putut dormi acolo, am ales sa dormim in camera copiilor :) care dadea spre interior. Silvia si-a ales din prima dormitorul de jos. Dar sora mea a dormit fara probleme in dormitorul mare. Ce ar mai fi de "comentat" e ca am cumparat inclusiv sapun, detergent de vase si burete de spalat, hartie filtru de cafea, maruntisuri din astea care in mod normal le gasesti intr-o casa inchiriata. Era masina de spalat vase pe care insa nu am folosit-o decat sa uscam vasele :), pentru ca nu erau pastile de spalat. Oricum, am mancat numai micul dejun acolo. Casa insa era dotata cu masina de spalat haine si uscator, asta ne-a prins de minune pentru ca aveam deja multe haine murdare cu noi :). Pozele mele, facute imediat cum am ajuns, scuzati dezordinea :)










Seara o terminam, gratie unui post pe FB, in Cracker Barrel, un restaurant pe care il vom repeta, pentru ca mancarea e delicioasa iar atmosfera aparte.







Astea fiind spuse, incepem planificarea pentru saptamana ce ne asteapta. De un lucru ne dam seama, ne-am gandit la multe dar nu stim cat apucam sa facem. Nu vrem Disney, nu parcurile clasice. Silvia a fost in Paris, noi aici, acum 9 ani cu Diana. Silvia vrea animale, ne hotaram prima zi pentru Animal Kingdom. Da, e tot Disney dar e altceva decat Mickey si fratii sai :).


Niciun comentariu: