duminică, 4 ianuarie 2009

calator de profesie

In mod sigur daca ar fi sa imi aleg o "meserie" noua, aceea ar fi CALATOR. Da, stiu...daca as avea bani si nu ar trebui sa muncesc ca sa traiesc. Insa atunci cand iti intra microbul calatoriei sub piele, nu ai ce face...doar sa il alimentezi ca sa traiasca si sa-ti ceara tot mai mult si mai mult, locuri noi si nemaivazute de ochii proprii. Ma consider norocoasa, am reusit sa vad in cativa ani multe tari, capitale, orase si zone turistice care mi-au ajuns si ramas in suflet pentru totdeauna. Nu stiu daca exista un loc dintre cele vazute despre care sa spun ca nu mi-a placut.

Am sa incerc in acest blog sa trec in revista locuri vazute, locuri minunate, impresii personale si cateva fotografii. Stiu ca atunci cand plecam la drum, imi place sa citesc ce au scris altii despre locurile spre care vrem sa ne indreptam si noi. Poate povestile mele vor fi de folos cuiva, macar orientativ. Sau poate mai mult.

5 comentarii:

crina spunea...

Imi place ideea blogului. Si DAAAAAAAA vreau si eu job-ul asta. Acum vreau ca firma care m-ar angaja sa plateasca inca doua bilete, sua unul si jumatate. Dar daaaa. vreau!

salmi spunea...

crina, ma bucur ca esti in asentimentul meu :).

alina spunea...

Da, da, și noi, și noi. Timp și bani să fie, altfel ne-ar sta și nouă bine cu drumul

K3loo spunea...

Buna. Sase ca ma apuc de citit si aici ! :)
Si eu sint un fan al calatoriilor. Din pacate nu intotdeauna am bani suficienti pentru a-mi satisface "poftele".

salmi spunea...

keloo ma bucur! Enjoy. Sa vii cu impresii...;).