sâmbătă, 23 ianuarie 2016

Africa de Sud, Cape Town 3

Soarele ne dadea de furca. Voiam putina plaja si oceanul ne imbia in fiecare dimineata cu privelistea din balcon. Uitandu-ma la prognoza meteo, am vazut ca ziua de azi, 30 dec ar fi una din cele mai calduroase din cele care ne asteapta. Am hotarat sa mergem la baie, ne era dor de valurile frumoase si de apa limpede.

Captura zilei si plaja
Dupa ce ne-am racorit in valuri si soarele a inceput sa arda tare, ne-am retras la restaurantul gazdei. Pentru ca era dupamasa, am hotarat sa mergem in apropiere, la 5 km de noi, la vestita Boulder Beach . Plaja e un parc national, unde colonii de pinguini traiesc in libertate si turistii au voie sa intre. E intrezisa atingerea lor sau hranirea lor, dar pinguinii vin destul de aproape daca te asezi. Cam asa:Orasul care a devenit tinta sutelor de mii de turisti, Simon's Town este baza navala a Africii de Sud. Dar si un orasel frumos, cu case coloniale pe strada principala. cochet si dragut. O sa il mai vedeti in cateva fotografii.

Ziua a fost tare frumoasa, ne-am relaxat. Maine urma revelionul. Dar pana atunci, mai admiram peisaje sudafricane.
Daca va intrebati ce sunt in fotografiile de jos, am vazut delfini. Se vedeau cu ochiul liber dar ne-am uitat si prin binoclu.
Niciun comentariu: