sâmbătă, 1 august 2015

Road trip Suedia (4)

Drumul de la Jönköping la Halmstad l-am facut cu doua opriri. Mai intai in Husqvarna sa admiram panorama de sus de pe deal:



Si apoi sa ne cunoastem cu familia de caini rasa Corgie Pambroke in ideea ca unul din puii ce se vor naste curand, va fi al nostru (din pacate am aflat chiar ieri ca din cei 4 pui nascuti, doar doi au trait si ca noi nu vom primi pui de la ei...).





Am ajuns la Halmstad pe seara, aici nu mai aveam jacuzzi :(.

Ziua penultima din concediul nostru scurt, era dedicata vizitarii coastei de vest din jur. Am mers tot la intamplare, fara nimic planificat, urmarind pe harta localitati si rute.

Norii pe drum erau spectaculosi!









Am ajuns mai intai in Falkenberg, o statiune care ne-a placut mult, am regretat ca nu era destul de cald sa facem baie.







Continuand inspre nord am ajuns in Varberg, un loc frumos cu o cetate veche si cu una noua :). Ne-am plimbat in jurul cetatii si am facut poze:













In oras, am gasit un restaurant unde am mancat si stand si socotind am realizat ca suntem aproape de...Ullared, cel mai mare loc de shopping din Scandinavia! Pentru ca nu prea mai avea ce face, am mers intr-acolo. Poze nu am, e un loc imens dar cum noi nu suntem fani cumparaturi, ne-am invartit vreo 2 ore si am plecat.

Ultima zi era ziua de intoarcere acasa, ne-am hotarat sa mergem si putin spre sud, sa vedem vestita statiune Båstad. Era o zi intunecata, am nimerit in plin sezon si in plus ceva eveniment cu lume multa peste tot. Din nou regret ca vremea nu a tinut deloc cu noi...






















O ultima oprire in Oskarshamn, inainte de a lua vaporul spre casa.






2 comentarii:

K3loo spunea...

Simpatica plimbarea. Parca putin cam haotica, uitindu-ma pe harta :).

salmi spunea...

Poate pt ca am facut drumul sa ii cunoastem pe caini :). Altfel era destul de logic :)