marți, 30 iunie 2015

Road trip Suedia (1)

Era timpul pt un alt concediu, nu? :)

Anul acesta am avut un concediu scurt. Din motive de accident am fost nevoiti sa amanam vacanta planificata, mai bine zis gandita. Nu apucasem sa planificam mult din ea, ne gandisem in linii mari la un traseu. Locatia era Romania. Dar o sa facem la anul.

Asadar am scurtat concediul si am ramas loco. O saptamana aici pe insula, ne-am plimbat cat de mult am putut si am ajuns in locuri unde nu fusesem. Dar nu despre asta voi scrie. Ci despre a doua saptamana, care a fost un road trip de 6 zile, impartite in trei locuri. Pe care le-am explorat la intamplare, fara multa planificare.

Am plecat pe soare dar cu nori, duminica dimineata. Timpul nu promitea nimic mai bun.

Primul obiectiv-Göteborg. Am ajuns dupamasa, ne-am plimbat putin in imprejurimi, prilej de fotografii desigur :).


Un singur loc unde am cumparat bilete de intrare, fara o data anume, veneau mai ieftin la oferta cu hotelul: Liseberg! Iubitorilor de parcuri de distractii il recomand cu caldura. Are de toate: adrenalina de la mic la mare, de la mai putin curajosi la cei foarte curajosi sau iconstienti :).

Vremea a tinut cu noi pana spre dupamasa, cand s-a innorat, a plouat marunt si apoi a inceput sa toarne de-a dreptul pe la ora 21 cand am plecat si noi :).

Ne-am dat pe Kållerado pana ne-a udat bine :), daca era mai cald am fi mers si pe Flumeride dar acolo ne uda tare, pe Balder de doua ori (o data si Silvia, caci da, e si ea amatoare de adrenalina :)), pe Lisebergsbanan de doua ori si Ovi s-a dat curajos pe Helix. Cu 12 loop-uri! N-am indraznit. Lifturile gen Atmosfear nu ne plac. Si pe cateva de la copii, ne-am plimbat cu trenul copiilor Stampbanan. Am fost in labirintul oglinzilor si ne tenta si Hotelul cu stafii dar ne-a fost frica :). In final am mers cu roata mare, am vazut orasul si parcul de sus. Pe ploaie :).

Mechanica , cea mai noua atractie, o nebunie. Numai sa te uiti la el si ametesti :).
Iar Kanonen parea tot prea adrenalitic, nici Ovi n-a dorit.

Poze am facut putine, nu poti sa stai cu tf in mana pe ride-uri :).

Si pentru ca e vara si era luni, ultima jumatate de ora am petrecut-o cu Lotta! Da, Lotta in Liseberg pt cunoscatori :).

Niciun comentariu: