joi, 4 septembrie 2014

Florida-aquaparcuri, ocean si ultima zi

Da, vacanta noastra are si un sfarsit, tocmai ca sa lase loc unui alt inceput, peste cateva luni...

Ultimele zile sunt aproape fara fotografii. Doua zile am petrecut in doua aquaparcuri, a fost distractie maxima, in sfarsit Silvia a fost incantata de tot si noua ne-a placut relaxarea si suspansul :). Am fost in Typhoon Lagoon si in Aquatica water park. In prima a fost nebunie, lume multa ca era weekend, dar a fost frumos. Ziua dintre ele am petrecut-o la Golful Mexic, la plaja sub umbrela si baie in ceai :). La Clearwather Beach.

La Aquatica ne-a prins o furtuna tropicala cu tunete, traznete si apa turnata cu galeata. S-au inchis toate atractiile cand a inceput furtuna si am stat adapostiti de ploaie, vreo ora jumate, pana s-a putut pleca.

Ultima zi in Orlando am petrecut-o la outlet, era deja cazul sa ne umplem valiza luata in acelasi outlet cu cateva zile inainte, cand insa nu am avut timp sa vedem tare multe.

Avionul direct, ce ne-a dus din Fort Lauderdale in Stockholm, pleca seara. Am avut gazde excelente pe perioada de asteptare, carora le multumim din nou si abia asteptam sa ne revedem.

Iata si fotografiile din ultimele zile.

Prima si ultima fotografie sunt "furate" de pe FB, nu sunt ale mele. Sper ca fotografele sa nu se supere, nu le-am cerut voie in avans. :)

Pe curand Florida, pe curand America!

Typhoon Lagoon


Clearwather Beach
Studiem pliantul de la Aquatica:Am facut cumparaturi! Sa vedem cum intra in valize.


Pe drum:Cu prietenele din Fort Lauderdale:Niciun comentariu: