duminică, 14 iulie 2013

Bella Italia. Coasta Amalfi

Din Napoli am plecat spre Sicilia. Insa nu fara sa facem un ocol sa vedem Coasta Amalfi despre care citisem cat e de frumoasa, vazusem fotografiile altora. Ocolul a fost mai mare decat ar fi trebuit pentru ca am mers pana in Sorento si de acolo inapoi pe coasta pana in Positano. Aici am oprit si ne-am plimbat putin pe stradute, apoi am mers cu masina pe coasta inapoi pana la Amalfi de unde am urcat pe autostrada.

Majoritatea fotografiilor sunt din masina, am oprit numai de doua ori de-a lungul coastei. Drumul dus a tinut mai mult de o ora, nu se poate depasi, mergi in coloana, sunt curbe multe si pe alocuri drumul e ingust. Dar frumos de nu se poate!

Va las cu fotografiile. Urmatorul post va fi din Sicilia.




















































5 comentarii:

Ladybug spunea...

Superb!!! Am fost si eu in Italia la Roma, nu se compara cu pozele pe care le-ai postat tu :)

salmi spunea...

Am fost si la Roma :). Are farmecul ei, e un oras frumos, superb de vizitat. :)

Multumesc de aprecieri!

Bia spunea...

Draga mea,

Citesc de zor despre Italia ta și vreau sa-ti lansez o propunere publica :) Daca te rog, după ce iti termini povestea la tine pe blog, nu ai dori sa scrii un articol despre ce a înseamnat aceasta poveste italiana pentru tine, pe micul meu proiect www.viziteazaitalia.com ?

Desigur, numai daca doresti. Te pup :*

salmi spunea...

Bia, multumesc de invitatie! Imi face mare placere, o sa scriu cu drag dar nu promit o data anume. Dar o sa scriu. :)

Bia spunea...

Nu e nicio graba, când ai gata ceva, o sa te rog sa imi trimiti la adresa de mail de la contact de pe Bialog... Multumesc mult, esti o draguta :*